Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Una innovadora intervenció permet als diabètics perdre pes i controlar el sucre

Metges de l'hospital de Bellvitge han realitzat una innovadora intervenció endoscòpica a pacients diabètics que els permet reduir el seu pes fins a un 20% en un any i controlar millor el sucre

DAVID GUERRERO   03-12-2012 - 16:27 CET

La intervenció, que és la primera vegada que es realitza a Espanya, es tracta d'un bypass que es col.loca com a revestiment interior a l'intestí prim mitjançant una ràpida operació endoscòpica de menys de mitja hora. Amb aquest procediment s'aconsegueix reduir l'obesitat i controlar més la diabetis.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Una innovadora intervenció permet als diabètics perdre pes i controlar el sucre

Un imatge de l'Hospital de Bellvitge- (ACN)

Amb una millora dels nivells de sucre i una disminució del pes de fins a un 20%, els pacients guanyen en qualitat de vida.

Segons la doctora Nuria Vilarrassa, "redueix les complicacions d'aquests pacients, que tenen un major risc de problemes a la vista, al ronyo i cardiovascular, entre altres, i tot això es millora aconseguint un bon control del sucre".

El tractament està indicat per a pacients obesos o amb diabetis tipus 2. El dispositiu es retira després de dotze mesos i el pacient és donat d'alta el mateix dia.

L'hospital de Bellvitge realitzarà a partir d'ara de manera regular aquestes intervencions i s'espera que s'estengui amb el temps a altres hospitals de referència.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana