Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

Inmigrante agredido: "Me pegaban sin ningún motivo"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Una innovadora intervenció permet als diabètics perdre pes i controlar el sucre

Metges de l'hospital de Bellvitge han realitzat una innovadora intervenció endoscòpica a pacients diabètics que els permet reduir el seu pes fins a un 20% en un any i controlar millor el sucre

DAVID GUERRERO   03-12-2012 - 16:27 CET

La intervenció, que és la primera vegada que es realitza a Espanya, es tracta d'un bypass que es col.loca com a revestiment interior a l'intestí prim mitjançant una ràpida operació endoscòpica de menys de mitja hora. Amb aquest procediment s'aconsegueix reduir l'obesitat i controlar més la diabetis.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Una innovadora intervenció permet als diabètics perdre pes i controlar el sucre

Un imatge de l'Hospital de Bellvitge- (ACN)

Amb una millora dels nivells de sucre i una disminució del pes de fins a un 20%, els pacients guanyen en qualitat de vida.

Segons la doctora Nuria Vilarrassa, "redueix les complicacions d'aquests pacients, que tenen un major risc de problemes a la vista, al ronyo i cardiovascular, entre altres, i tot això es millora aconseguint un bon control del sucre".

El tractament està indicat per a pacients obesos o amb diabetis tipus 2. El dispositiu es retira després de dotze mesos i el pacient és donat d'alta el mateix dia.

L'hospital de Bellvitge realitzarà a partir d'ara de manera regular aquestes intervencions i s'espera que s'estengui amb el temps a altres hospitals de referència.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana