Milenio 3

Escucha Milenio 3 en directo

Milenio 3

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Lladres de cables

Els Mossos han detingut a Igualada dos homes acusats de robar cablejat elèctric de l'enllumenat públic a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat)

AGÈNCIES   14-12-2012 - 11:26 CET

Els detinguts són dos veïns d'Igualada de 25 anys, i 26 anys. Els saquejos, almenys 7, van causar talls del subministrament elèctric a una part de la població ja que es van quedar sense llum en set ocasions, entre el setembre i el novembre.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Durant aquest període, haurien robat de manera continuada el cablejat elèctric dels fanals públics del municipi per valor de 40.000 euros.

Els Mossos van iniciar una investigació i, després de visionar imatges de càmeres de seguretat de la zona afectada, van localitzar el vehicle que els presumptes autors feien servir per cometre els robatoris.

Els investigadors van comprovar que els dos detinguts ja havien estat identificats amb el mateix vehicle a Esparreguera amb eines que podien ser utilitzades per cometre aquest tipus de robatori.

Els agents van descobrir que els detinguts, veïns d'Igualada havien realitzat nou vendes en diferents establiments de la comarca del Baix Llobregat.

L'arrest dels joves, amb antecedents per fets similars, va quedar sense efecte després de declarar davant de la policia.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana