Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

Play Gastro

En directo

Play Gastro

Con Carlos G. Cano de 12:00 a 12:35

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Llibertat pels 4 detinguts arran dels aldarulls del 29M a Barcelona

Dos dels arrestats hauran de pagar una fiança de 6.000 euros en els pròximes dies per evitar l'ingrés a presó

ANNA PUNSÍ   21-04-2012 - 21:22 CET

Llibertat pels 4 detinguts dijous a Barcelona, que van declarar ahir davant el jutge acusats d'haver cremat suposadament una cafeteria i haver destrossat l'entrada d'un centre comercial durant els aldarulls del 29 de març. Dos d'ells hauran de pagar una fiança de 6.000 euros però de moment queden lliures.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona, en funcions de guàrdia, va deixar en llibertat provisional als 4 detinguts, però dos d'ells hauran de pagar 6.000 euros de fiança en els pròxims dies si volen evitar la presó. Tres dels joves d'entre 21 i 28 anys estan acusats de cremar una cafeteria i un d'ells i un quart noi de 25 anys de destrossar la porta d'uns grans magatzems.

Els mossos els van detenir dijous després de quasi un mes investigant les imatges recollides el dia de la vaga general. El jutge va ordenar l'escorcoll de les case okupes on viuen a Sants i Sant Andreu i ahir van declarar durant tota la tarda. Estan acusats entre altres delictes d'incendi, desordres públics o danys. Els dos detinguts dijous a Tarragona també van quedar en llibertat amb càrrecs.

Tres joves segueixen en presó preventiva, en una mesura excepcional, arran dels aldarulls de la vaga general. La resta van quedar en llibertat o van pagar fiances de 3.000 i 4.000 euros per evitar la presó.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana