Hora 14

Escucha Hora 14 en directo

Hora 14

MARTA SÁNCHEZ

Lo que hay que oir

MARTA SÁNCHEZ

"Nunca me he creído mejor que nadie"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Un menor ferit greu a L'Hospitalet en una baralla al carrer

La víctima assegura que estaven fent una copa en un bar i els van atacar membres de la violenta banda dels Trinitarios

ANNA PUNSÍ   22-12-2012 - 20:14 CET

Un noi menor d'edat està ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu ferit de gravetat en una baralla amb un altre grup de joves en ple carrer Riera Blanca, a l'Hospitalet de Llobregat aquest divendres al vespre. Els mossos investiguen si en aquest enfrontament hi ha implicats membres de la banda dels Trinitarios.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Diversos testimonis han explicat a la Cadena SER, que els membres dels dos grups eren molt joves, alguns menors d'edat, i que anaven armats amb pals i alguna cadena. Segons la versió de les víctimes, ells estaven prenent una beguda en un bar quan els membres d'aquesta banda dels Trinitarios se'ls van acostar i van agredir un dels menors amb una eina punxant. Després van fugir i el van deixar estès a terra ensangonat. Un client d'un restaurant del costat, situat al número 110 d'aquest carrer que fa frontera entre Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat, va entrar al local per demanar ajut. "Vaig trucar de seguida al 112 perquè veia els nois anant amunt i avall i aquest client em va dir que hi havia un jove ferit", ha explicat el propietari del restaurant.

Els mossos investiguen aquesta nova baralla entre joves i intenten ratificar si pertanyen a alguna banda i quin va ser el motiu de l'enfrontament. Les agressions entre aquests grups comencen a ser habituals tot i que sovint no s'acabi de treure l'aigua clara del que ha passat exactament i perquè.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana