Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

Toda la actualidad del día en 25 minutos

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Operació antidroga al Vallès

Els Mossos i la Policia Nacional han detingut 18 persones en una operació conjunta contra el tràfic de drogues al Vallès

ANNA PUNSÍ   18-01-2013 - 11:22 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Hi havia dos grups diferenciats, un format per ciutadans espanyols que es dedicaven a moure cocaïna, èxtasi i marihuana en zones lúdiques de Sabadell i Terrassa i un altre grup de dominicans que portaven la droga des de Sud-amèrica.

El cap d'investigació a la comissaria de Mossos de Granollers, el sotsinspector, Israel Garcia destaca la importància d'aquest operatiu conjunt amb la policia nacional: "actuaven de manera molt focalitzada a la zona del Vallès. Eren molt coneguts a Sabadell, Terrassa i les zones lúdiques. I tenint a 12 dels 18 detinguts ingressats a presó aconseguim desarticular una organització molt activa a la comarca"

El cas va començar quan la policia nacional va interceptar 9 quilos de cocaïna en dues maletes en un vol procedent de Sud-amèrica.

Durant els escorcolls i les 4 fases que ha tingut l'operació han comissat prop de 3 quilos i mig de cocaïna, un quilo de MDMA, 630 pastilles d'èxtasi, 1.820 plantes de marihuana i 20 quilos d'aquesta substància preparada per consumir, 70 quilos de substància precursora, i 4 armes, tres de foc i una defensa elèctrica.

12 dels 18 detinguts han ingressat ja a presó de forma preventiva.

Comentarios - 0

18 detinguts en una operació antidroga conjunta de Mossos i Policia al Vallès

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana