Acento Robinson

Escucha Acento Robinson en directo

Acento Robinson

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Una parella intenta enverinar la companya de feina a Sabadell

Els mossos han detingut un home i una dona de 46 anys que volien enverinar la companya de feina posant-li una substància a la beguda. Tots dos han quedat en llibertat amb càrrecs

   16-03-2012 - 19:59 CET

Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella que hauria intentat enverinar una companya de feina a Sabadell. Volien posar-li el verí a l'ampolla d'aigua però els Mossos van poder-los detenir abans. Víctima i botxins treballaven al mateix centre escolar del municipi.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Quan la Unitat Central de Consum dels Mossos van tenir constància de la intenció de la parella, van dirigir-se al centre escolar on treballaven tots tres com a monitors de menjador.

A l'home el van poder enxampar abans que entrés, però els agents van comprovar que no portava el verí a sobre. Per això van haver d'entrar a l'escola i buscar la parella, que ja havia començat el torn de treball. A la bossa van trobar-li un producte lacti amb un contingut diferent.

Segons els Mossos, la intenció de la parella era introduïr aquest verí a l'ampolla d'aigua que normalment portava la víctima a sobre per provocar-li transtorns físics i psicològics. Tots dos van acabar detinguts per un delicte de lesions en grau de temptativa. El jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Webs de PRISA

cerrar ventana