El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Problemes informàtics a 5 hospitals

Cinc centres de Barcelona, Girona i Lleida pateixen problemes d'accés al sistema de gestió SAP de l'Institut Català de la Salut

JORDI GUARDIOLA   21-01-2013 - 11:52 CET

Cinc hospitals catalans estan patint problemes d'accés al sistema informàtic SAP de l'Institut Català de la salut. La incidència està afectant la connexió a informació compartida de la xarxa sanitària que s'utilitza per la gestió, compres i tresoreria. Els centres afectats són els hospitals de Bellvitge, Viladecans, Arnau de Vilanova de Lleida, Josep Trueta de Girona i Vall d'Hebron.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Aquest cap de setmana s'ha fet una actualització del sistema informàtic SAP, una eina informàtica compartida pels centres sanitaris que depenen de l'Institut Català de la Salut, i que s'utilitza per a la gestió en xarxa.

Aquesta intervenció ha provocat que avui hi hagi cinc hospitals que estiguin tenint incidències en el funcionament normal del sistema, que va més lent i que, en ocasions, no funciona. L'ICS ha confirmat a aquesta emissora el problema, mentre que els centres afectats, es remeten a les explicacions que dóna l'Institut Català de la Salut.

La fallada del sistema SAP no té incidència en l'atenció als pacients, però està provocant importants dificultats al personal administratiu per fer la seva feina.

L'ICS confia que la incidència se solucionarà al llarg del dia d'avui. Els centres afectats són els hospitals de Bellvitge, Vall d'Hebrón, Viladecans, Arnau de Vilanova de Lleida i Josep Trueta de Girona.

L'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona

Webs de PRISA

cerrar ventana