La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

POSADA

Lo que hay que oir

POSADA

"La decisión de Rato me parece razonable"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Querella criminal contra els Mossos pel desallotjament d'un assentament il.legal

Els advocats dels afectats pel desallotjament d'una nau industrial al Poblenou dimecres passat han presentat una querella criminal contra els mossos que van dirigir l'operatiu. Consideren que van cometre diversos delictes: entrada il.legal a un habitatge, lesions i coaccions

ANNA PUNSÍ   17-01-2013 - 09:09 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Els Mossos van fer un desallotjament exprés al.legant delicte flagrant d'usurpació d'immoble després que un grup de persones entrés en aquesta nau per refugiar-s'hi en ser desnonats d'un altre magatzem dos dies abans.

El desallotjament va acabar amb 8 detinguts acusats de desobediència a l'autoritat i usurpació d'immoble. L'advocada de les persones que hi havia a l'interior, Laia Serra, assegura que aquestes persones van actuar de forma pacífica i que va ser la policia qui els van atacar amb gasos.

Els Mossos admeten que un agent va ruixar un esprai de pebre en resposta als atacs que van patir els policies a mans dels subsaharians. Un dels 8 detinguts està al centre d'internament d'estrangers de la Zona Franca pendent de ser expulsat.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana