Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Roba un cotxe, s'emporta per davant una barrera de peatge i envesteix quatre cotxes patrulla

Un delinqüent reincident roba un cotxe i s'escapa de la policia emportant-se per endavant una barrera de peatge i envestint quatre cotxes patrulla que el perseguien. Va ser detingut finalment a Vilafranca del Penedès.

MONTSE RIART   10-11-2012 - 18:10 CET

L'home, que va donar positiu al control per drogues, ja ha ingressat a presó. El resultat: cinc agents ferits lleus i diversos cotxes policials malmesos.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Tot va començar quan l'home presumptament va robar el vehicle al carrer Solvelles de Barcelona. Una patrulla de paisà dels Mossos el va veure circulant i va sospitar perquè ja era la segona vegada que el veien al mateix lloc. El cotxe patrulla va intentar fer-lo aturar, però, segons els agents el detingut va prémer l'accelerador i ja no el va deixar anar fins 50 quilòmetres després, a Vilafranca del Penedès.

En la persecució va colpejar a cops de volant el primer vehicle policial que el perseguia i tres més que el van intentar interceptar i contra qui finalment es va acabar encastant. A més l'home es va emportar per endavant la barrera del peatge de Martorell.

Després de xocar contra els cotxes patrulla i deixar destrossat el vehicle que havia robat, els agents van poder-lo arrestar. El detingut no és un desconegut de la policia, li consten fins a 40 detencions, la majoria per robatoris, a les que ara s'hi afegeix un altre delicte per les lesions lleus que va causar a 5 dels mossos durant la persecució.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana