Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El 'Robin Hood' dels bancs no es presenta al judici

Enric Duran està acusat de contractar mig milió d'euros en crèdits que va destinar a iniciatives socials però mai va tornar. Duran, que s'enfronta a 8 anys de presó, no s'ha presentat

MONTSE RIART   12-02-2013 - 13:13 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Duran ha enviat un apoderat notarial que ha llegit un comunicat en el seu nom abans d'entrar a l'Audiència: l'acusat no es presenta perquè entén que s'ha vulnerat el seu dret de defensa.

La setmana passada va demanar canviar d'advocat al·legant diferències insalvables amb el seu anterior lletrat i que no se l'havia avisat de la data del judici fins tres setmanes abans.

El seu antic lletrat, Àlex Solà, ha explicat al Tribunal que s'han distanciat perquè Duran volia una defensa política, mentre que la que ell plantejava era jurídica.

Tot i així l'advocat ha demanat que s'ajorni el judici perquè Duran pugui buscar un nou lletrat i que no se'l declari en cerca i captura, com ha demanat la fiscal i les acusacions, perquè no ha fugit, té un domicili conegut i avui ha enviat un apoderat. Ara la Sala haurà de resoldre.

Comentarios - 0

Enric Duran, conegut com 'el Robin Hood' dels bancs

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana