Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

LO QUE QUEDA DE DIA

Lo que hay que oir

LO QUE QUEDA DE DIA

El selfie de Rajoy con Ibaka conquista Twitter

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Sánchez-Camacho demana la intervenció del govern de l'Estat

La presidenta del PPC ja s'ha adreçat al govern de Rajoy perquè intervingui políticament i legalment per desactivar aquest desafiament, que considera la major provocació a la convicència de Catalunya i Espanya de la història de la democràcia

JORDI GUARDIOLA   11-01-2013 - 13:41 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La líder del Partit Popular català, Alícia Sánchez-Camacho, considera que Artur Mas és hipòcrita i cínic quan apel?la a la democràcia justament per saltar-se el marc legal vigent, i ha dit que ja ha parlat amb el Govern espanyol perquè activi mecanismes legals i polítics per aturar el procés que impulsen CiU i Esquerra.

Sánchez-Camacho considera que Catalunya té ara mateix un tercer tripartit, format per Convergència, Esquerra i Unió Democràtica. Ha apel·lat als diputats democristians a votar en contra de la declaració de sobirania si Duran i Lleida pretén continuar sent un pont amb el govern espanyol.

La presidenta del PP català ho ha dit en una roda de premsa amb un to solemne i transcendent i ha afirmat que Catalunya s'exposa a una fractura interna si prospera la declaració de sobirania al Parlament.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana