Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Set joves detinguts arran d'una baralla multitudinària a l'Hospitalet

La baralla es va produir anit a les rodalies de la parada del Trambaix de Can Rigal, a l'Hospitalet del Llobregat

DAVID GUERRERO   01-02-2013 - 13:08 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Set joves detinguts arran d'una baralla multitudinària a l'Hospitalet

La zona de l'estació del Trambaix de Can Rigal, a L'Hospitalet del Llobregat- (Google Street View)

La baralla multitudinària es va produir al voltant de dos quarts de dotze de la nit a la carretera de Collblanc, a l'alçada de l'estació Can Rigal del Trambaix. Dos grups de joves es van començar a llençar entre ells ampolles de vidre i qualsevol objecte contundent que trobaven a mà.

La cosa va anar a més i van passar a treure les navalles. El resultat són quatre ferits per arma blanca, un d'ells amb una punxada al tòrax. Els Mossos d'Esquadra van detenir en el lloc dels fets a sis joves, tots ells de nacionalitat equatoriana, un d'ells menor d'edat, la resta d'entre 18 i 26 anys. Un setè jove ha estat detingut després de ser donat d'alta a l'hospital de Bellvitge aquest matí.

La policia investiga si la baralla té l'origen en la disputa entre bandes llatines que es mouen habitualment per la zona. Els veïns destaquen la rapidesa de l'actuació policial que va evitar que la cosa anés a més. "Poc després dels crits i els forts sorolls es van escoltar ràpidament les sirenes de la policia", relata un dels veïns que va ser testimoni de la baralla. Tot i això, la violència de la baralla assegura que va ser considerable: "Un noi portava una bossa plena d'ampolles, les agafava i se les llençava als altres", explica aquest veí, destacant que un noi cridava i demanava ajut perquè pensava que un dels ferits havia mort.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana