El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Tercer intent de fuga d'un pres en una setmana

Un reclús de la presó de Ponent intenta escapar-se aprofitant un trasllat a l'hospital de Santa Maria. S'afegeix als casos de la Model i de Figueres dels últims dies.

ANNA PUNSÍ   20-01-2013 - 10:11 CET

Segons ha pogut saber la Cadena SER, un intern de la presó de Ponent es va intentar escapar divendres quan el traslladaven a l'hospital de Santa Maria. Ho va aconseguir, però poc després un funcionari de Brians que era a la zona el va aturar.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Aquest reclús va aprofitar un moment de distracció dels policies que el custodiaven per sortir corrent. Un funcionari de presons de Brians que era a la zona va aconseguir fer-lo caure i els agents el van poder reduir i detenir-lo per aquest intent de fugida.

Aquest és ja el tercer cas aquesta setmana. Dimecres dos interns de la presó de Figueres es van escapar de la infermeria baixant amb uns llençols i saltant des d'una teulada. Un funcionari de presons els va reconèixer quan anaven per la rambla de la ciutat i va alertar els mossos.

I dilluns passat, la SER també els va avançar que un intern de la presó model de BCN va aconseguir escapar-se despenjant-se des d'un sisè pis per les canonades de l'Hospital Clínic on els mossos el van portar després que s'hagués empassat suposadament una pila i 13 claus. En aquest cas, encara no l'han trobat.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana