La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

MARTA SÁNCHEZ

Lo que hay que oir

MARTA SÁNCHEZ

"Nunca me he creído mejor que nadie"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Testimoni colpidor

La noia que va perdre un ull durant la vaga del 14N fa un vídeo relatant el succés

ANNA PUNSÍ   30-11-2012 - 13:36 CET

Ha penjat en un vídeo a internet Ester Quintana, la noia que va perdre un ull per l'impacte suposadament d'un projectil disparat pels mossos durant les càrregues de la vaga general del 14 de novembre a Barcelona. Contradiu la versió de la conselleria d'Interior i assegura que hi havia mossos disparant a la zona quan ella va quedar ferida. Portarà el cas als tribunals.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Ester Quintana apareix en el vídeo amb l'ull esquerre tapat amb un pegat blanc que li ocupa també part de la galta, que li ha quedat paralitzada degut a l'impacte. Al vídeo relata el moment en què va perdre l'ull a la cantonada entre el Passeig de Gràcia i el carrer Casp a Barcelona. L'impacte del projectil li va seccionar el nervi òptic i ja li han dit que ha perdut també el globus ocular i l'hauran de posar una pròtesi. Lamenta que després del que li ha passat ningú de l'administració s'hagi preocupat pel seu cas i creu que és poc humanitari. Tampoc ha rebut suport psicològic.

Interior assegura que aquell dia els mossos no van disparar pilotes de goma. Però tampoc projectils a la zona on era l'Ester. Ella contradiu aquest relat.

Aquesta dona, de 42 anys, que viu amb els seus pares des que es va quedar a l'atur, assegura que malgrat tot, tornarà a anar a manifestacions per denunciar l'atac dels governs als drets socials. Creu que amb la repressió policial es pretén fer por i que la gent no surti al carrer a protestar.

Webs de PRISA

cerrar ventana