Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Trias diu que Barcelona està donant una bona imatge al MWC

L'Alcalde demana a l'Estat que s'impliqui en el finançament de la línia 9 del metro que ha de donar servei a la Fira perquè és "una aposta per l'economia productiva"

MÒNICA PEINADO   26-02-2013 - 12:32 CET

L'Alcalde de Barcelona assegura que la ciutat ha funcionat prou bé durant la primera jornada del Mobile World Congress i el que portem de la segona. Diu Xavier Trias que els Mossos d'Esquadra i les policies locals de Barcelona i L'Hospitalet estan fent una bona feina i que el transport públic també està donant un bon servei als congressistes.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Xavier Trias: Barcelona està donant una bona imatge al MWC

Xavier Trias amb el Príncep Felip i el ministre Soria en la inauguració del Mobile World Congress- (AJUNTAMENT DE BARCELONA)

Trias s'ha referit a la demanda del Conseller Delegat de la GSMA,John Hoffman, que s'acabi el més aviat possible la línia 9 del metro que ha de donar servei a la Fira. L'Alcalde ha reconegut que no estarà a punt tant aviat com voldrien i ha aprofitat per demanar a l'Estat que s'impliqui econòmicament en el projecte.

La infraestructura del metro l'ha finançat històricament la Generalitat i és al govern català a qui li correspon pagar. Però l'alcalde creu que la importància d'aquesta infraestructura obliga a l'Estat a implicar-se més que en altes projectes perquè es tracta d'una inversió molt important per a l'economia productiva del país. Ha afegit Trias que si algú pot treure Espanya de la crisi econòmica és Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Damm amb la MWCapital

Xavier Trias ha fet aquestes declaracions desprès de signar amb el Director General de Damm, Enric Crous, un acord de col.laboració d'aquesta empresa amb la Mobile Word Capital. La cervesera contribueix amb un milió d'euros aquest any.

L'Alcalde de Barcelona ha destacat la importància que la capitalitat del mòbil té per a la ciutat. assegura que s'ha de treballar intensament per aprofitar l'oportunitat que significa i que en els propers anys deixi un llegat de per vida a la ciutat en forma de nou teixit productiu.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana