A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El Tribunal de Comptes investigarà les últimes eleccions sindicals als Mossos d'Esquadra

El Tribunal de Comptes ha acceptat investigar un suposat frau electoral comès en els darrers comicis sindicals a mossos d'esquadra l'estiu del 2011

ANNA PUNSÍ   17-01-2013 - 17:48 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El Sindicat de Policies de Catalunya va presentar una demanda en considerar que la Generalitat no va fer res per evitar que els sindicats SAP-UGT i Comissions Obreres compressin suposadament el vot per correu dels agents a canvi d'un regal; un kit amb una llanterna, o una navalla.

L'advocat del Sindicat de Policies de Catalunya, Javier Aranda i el portaveu, David Miquel asseguren que la conselleria d'Interior no va moure un dit per evitar aquestes irregularitats i a més va destruir els vots i resguards que podrien provar aquest suposat frau.

El Tribunal de Comptes ha desestimat el recurs presentat per la Generalitat que considerava que no tenia competències per investigar aquest suposat frau.

El sindicat també manté dues demandes al jutjat contenciós administratiu i al jutjat penal i assegura que hi ha 5 persones imputades.

La coalició entre UGT i Comissions va aconseguir a les eleccions de mossos del 2011 un total de 6.000 vots, dels quals un 70 per cent es van emetre per correu, el que el sindicat demandant considera molt sospitós.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana