Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

EL ROLLO DE COCINA

Lo que hay que oir

EL ROLLO DE COCINA

Queso con agujeros y 'volcán de Timanfaya'

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Urdangarin s'oposa a la fiança al.legant que els contractes eren correctes

L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual, ha presentat un escrit d'al.legacions en el qual s'oposa a la fiança de 8,1 milions d'euros que li exigeix la Fiscalia, argumentant que els contractes de l'Institut Nóos eren correctes i, per tant , el seu client no ha comès cap delicte

ANNA PUNSÍ   15-01-2013 - 12:00 CET

Mario Pascual diu que no li consta que hi hagi cap comprador interessat en adquirir el palauet que els ducs de Palma tenen a Barcelona i que el matrimoni ha posat a la venda.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Amb el seu estil lacònic, l'advocat de Urdangarin ha explicat a les portes del seu despatx a Barcelona que l'escrit d'al.legacions té 30 pàgines i inclou altres 60 d'informe pericial. En elles, la defensa del duc de Palma assegura que va actuar correctament i que Urdangarin no ocupava més que una mera funció representativa a l'Institut Nóos. Mario Pascual ha apuntat "que tota la contractació va ser correcta"

Pascual ha afegit que les relacions de Urdangarin i el seu ex soci Diego Torres són actualment inexistents i s'ha mostrat confiant que el jutge de Palma rebutgi la fiança presentada per la fiscalia i la resta d'acusacions. Tot i que desconeix quan resoldrà perquè "el jutge té el seu temps per meditar i fer les seves valoracions"

L'advocat d'Urdangarín també ha tret ferro als correus electrònics fets públics per la defensa de Torres assegurant que no els ha vist.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana