La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

WHOOPI GOLDBERG

Lo que hay que oir

WHOOPI GOLDBERG

"Interpreté al E.T. negro ante Steven Spielberg, y aplaudió"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Va morir asfixiat a un contenidor de roba

Segons ha pogut confirmar la SER, el jove que va morir dissabte en un contenidor de roba a Arbúcies, va perdre la vida per asfixia

CADENA SER   31-12-2012 - 09:14 CET

Un home que passejava de matinada per aquesta localitat de la comarca de la Selva va descobrir que sortien unes cames d''un contenidor. Quan va veure que el jove no contestava va alertar els Mossos que van comprovar que havia mort per asfixia en quedar atrapat.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Mor asfixiat en un contenidor de recollida de roba

Un contenidor semblant al que va ser escenari de la tragèdia- (ACN)

Roba Amiga, que té instal.lats 1.500 contenidors de recollida de roba, ha lamentat la mort del jove i considera l'acció probablement fruït d'una situació de necessitat agreujada per l'actual context de crisi.

Segons la cooperativa, en els últims mesos els contenidors de roba usada han sofert un increment d'actes de vandalisme i robatoris.

Per això, l'entitat ha decidit substituir gradualment els contenidors actuals per uns que disposen un mecanisme que impossibilita les intrusions. Tot i això, apunten en un comunicat, Roba Amiga no és la propietària del contenidor d'Arbúcies on es va produïr el sinistre.

Webs de PRISA

cerrar ventana