A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Vaga a la justícia

Uns 200 jutges, fiscals i funcionaris es concentren a la Ciutat de la Justícia en contra de la reforma de Gallardón a qui acusen d'atacar la independència del poder judicial i de la precarització del servei

ANNA PUNSÍ / AGÈNCIES   20-02-2013 - 13:35 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Vaga a la Justícia

Una pancarta amb el lema 'Rebel·la't' ha presidit la concentració de jutges, fiscals i funcionaris davant de la Ciutat de la Justícia coincidint amb la jornada de vaga- (ACN)

Uns 200 jutges, fiscals i funcionaris s'han concentrat aquest dimecres al matí davant de la Ciutat de la Justícia, a L'Hospitalet de Llobregat, en contra de la reforma que impulsa el ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón. Entre els concentrats, cares conegudes con la del jutge del Cas Palau o el fiscal de l'espionatge.

La protesta s'ha fet amb motiu de la vaga que se celebra en el conjunt de l'Estat en contra de les reformes, entre les quals destaquen la imposició de taxes judicials, la reforma del Codi Penal, del Consell General del Poder Judicial i del Registre Civil, a més de demanar més mitjans humans i materials, com en anteriors convocatòries de vaga.

Els concentrats han criticat l'atac a la independència del poder judicial, així com de la precarització de les condicions de feina.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana