A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Veïns i oposició critiquen el projecte del calaix de Sants

La coordinadora ciutadana i els partits polítics creuen que el dibuix presentat pel govern municipal és pitjor que l'anterior

MÒNICA PEINADO   17-01-2013 - 15:03 CET

Els veïns i els partits polítics presentaran al?legacions al projecte d'urbanització del carrer Antoni Capmany que es troba des d'ahir a exposició pública. Tots coincideixen en què el dibuix presentat pel govern municipal empitjora el projecte anterior, especialment perquè elimina els talussos que suavitzaven visualment el calaix de formigó.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El president de l'associació de Badal, Brasil i la Bordeta, Alfredo Martínez, ha assegurat a la Cadena SER que volen recuperar aquests elements talussos que feien més amable el mur. "Els talussos eren una forma amable de presentar el calaix, una mena de turons amb zones verdes que trencava la monotonia d'aquest mur que malgrat tot sembla el mur de Berlín", ha dit Martínez.

PP, PSC I Iniciativa també consideren que el projecte anterior oferia una solució millor que l'actual. El regidor popular Eduardo Bolaños asegura que "el dibuix actual es molt vertical que el que fa és posar un mur molt agressiu entre els dos barris. Creiem que el projecte anterior ho resolia bastant millor".

Els grups de l'oposició també acusen d'incoherent al govern de Xavier Trias perquè fa menys d'un mes va acceptar tornar al projecte original votant al plenari a favor d'una proposta socialista. El president del grup del PSC, Jordi Martí, considera que "no es pot entendre que algú un divendres voti una cosa i el dimarts que ve voti la contraria". Martí li demana a l'alcalde que "posi ordre en aquesta àrea d'una vegada, que doni un cop de puny, que agafi al tinent d'alcalde i que li digui que el que s'aprova al plenari s'ha de fer".

Des d'iniciativa per Catalunya, Elsa Blasco, diu que "el model Barcelona sempre s'ha basat sobretot en un acord i en el treball col.lectiu i veïnal i això és el que no entén el govern de CiU i suposo que no entén per a res el tinent d'alcalde, Antoni Vives, que diu una cosa al plenari i desprès en fa una altra"

El projecte està ara mateix a exposició pública.

Una imatge del calaix de Sants

Webs de PRISA

cerrar ventana