El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

Nueva sección cultural: La utilidad de lo inútil

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Venien drogues sota l'aparença de legalitat

Els Mossos han destapat a Badalona un punt il·legal de venda de drogues amagat, sota l'aparença de legalitat, en una associació d'amics del cànnabis del barri de Bufalà de Badalona

CADENA SER   24-12-2012 - 17:30 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La investigació es va iniciar arrel de les queixes dels veïns, per soroll i també per la forta olor a marihuana que desprenia el local. Durant l'escorcoll es van trobar 700 grams de marihuana per un valor aproximat d'uns 4.100 euros i quantitats menors de haixix i cocaïna. Els responsables del local han quedat en llibertat amb càrrecs després d'haver declarat com a imputats per tràfic de drogues.Són tres joves, veïns de Badalona mateix, d''entre 20 i 27 anys.

Un altre arrestat a Gelida per cultivar marihuana

De marihuana també en cultivava un veí de Gelida que els Mossos també han arrestat després de trobar-li a casa seva 124 plantes.

L'arrestat té 25 anys i tenia una ordre pendent d'ingrés a presó des de feia dos anys. Vivia a Gelida des que va fugir del pis del seu avi a Barcelona, on s'amagava per evitar ser detingut. En l'habitatge de Gelida, els Mossos hi van trobar una arma de foc i una defensa elèctrica, les plantes de marihuana preparades per al seu cultiu, instruments per pesar-la i preparar-la i prop de mil euros.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana