Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Venien drogues sota l'aparença de legalitat

Els Mossos han destapat a Badalona un punt il·legal de venda de drogues amagat, sota l'aparença de legalitat, en una associació d'amics del cànnabis del barri de Bufalà de Badalona

CADENA SER   24-12-2012 - 17:30 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La investigació es va iniciar arrel de les queixes dels veïns, per soroll i també per la forta olor a marihuana que desprenia el local. Durant l'escorcoll es van trobar 700 grams de marihuana per un valor aproximat d'uns 4.100 euros i quantitats menors de haixix i cocaïna. Els responsables del local han quedat en llibertat amb càrrecs després d'haver declarat com a imputats per tràfic de drogues.Són tres joves, veïns de Badalona mateix, d''entre 20 i 27 anys.

Un altre arrestat a Gelida per cultivar marihuana

De marihuana també en cultivava un veí de Gelida que els Mossos també han arrestat després de trobar-li a casa seva 124 plantes.

L'arrestat té 25 anys i tenia una ordre pendent d'ingrés a presó des de feia dos anys. Vivia a Gelida des que va fugir del pis del seu avi a Barcelona, on s'amagava per evitar ser detingut. En l'habitatge de Gelida, els Mossos hi van trobar una arma de foc i una defensa elèctrica, les plantes de marihuana preparades per al seu cultiu, instruments per pesar-la i preparar-la i prop de mil euros.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana