La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

POSADA

Lo que hay que oir

POSADA

"La decisión de Rato me parece razonable"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Acreditar-se i pagar al MWC pel mòbil

Barcelona assajarà la utilització d'una nova tecnologia que permetrà als assistents al Mobile World Congress acreditar-se i pagar tot tipus de serveis directament amb el mòbil

ANDREA GÓMEZ   20-02-2013 - 13:45 CET

És una de les novetats d'aquesta edició del congrés de mòbils que comença dilluns. L'Ajuntament, la Generalitat i la Fira han presentat avui els objectius de la capitalitat de la mobilitat

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Acreditar-se i pagar al MWC pel mòbil

La aplicació NFC Badge que servirà per acreditar-se amb el mòbil al MWC 2013- (EDUARDO NAVARRO)

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias ha destacat l'oportunitat que suposa per a Barcelona ser la capital mundial del mòbil i la voluntat de que les noves tecnologies siguin un nou model econòmic de creixement per a la ciutat.

Amb aquesta vuitena edició s'espera un impacte econòmic directe per a la ciutat de 300 milions d'euros i la creació de més de 6.500 llocs de feina.

Com a novetat d'aquesta edició cal destacar la nova tecnologia que permetrà als congressistes acreditar-se i pagar serveis com taxis i hotels amb el telèfon. Ho destacava Agusti Cordon, director de la Fira de Barcelona: "No hi ha cap altra ciutat en el Món en aquest moment que combini restaurants, sistemes d'acreditació, sistemes de pagament, sistemes d'informació al carrer, als restaurants, museus, taxis..."

El conseller d'Empresa, Felip Puig, ha explicat que l'aspiració de Barcelona i el seu entorn amb la Mobile World Capital no és ser un Silicon Valley, tot i que també disposa de grans centres d'investigació, sinó més aviat convertir-se en un laboratori mundial de proves de noves aplicacions de la mobilitat en àmbits com la salut, l'educació i el transport, cosa en que també s'emmarca el projecte de ''smart cities''.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana