SER Deportivos

Escucha SER Deportivos en directo

SER Deportivos

Punto, SER y partido

En directo

Punto, SER y partido

Con Juan López de 15:30 a 15:55

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Europa invertirà 50 milions en recerca de tecnologia 5G

La Vicepresidenta de la CE, Neelie Kroes, ha lamentat al MWC que el mercat europeu estigui tant fragmentat i creu que només liderarà si s'harmonitzen les regles del joc

MÒNICA PEINADO   26-02-2013 - 13:21 CET

Neelie Kroes ha presentat al Mobile World Congress el pla d'acció europeu per a les comunicacions inalàmbriques. Ha anunciat una inversió de la UE per a la recerca en tecnologia 5G per intentar que Europa recuperi la posició que ha perdut en aquest sector.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Kroes s'ha mostrat molt crítica amb la fragmentació del mercat europeu amb regulacions a cada país que sovint són més estrictes del necessari i per tant retarden massa la concessió de llicencies i dificulten la investigació.

En aquest sentit aposta per harmonitzar les regles del joc als diferents països i aconseguir un veritable mercat únic de les telecomunicacions, deixant de banda les resistències que de ben segur es trobarà.

La Vicepresidenta de la Comissió Europea ha explicat que algunes autoritats locals i regionals són 100 vegades més estrictes del que recomanen les normes de seguretat del 4G i apunta que això mata l'economia. La Comissió Europea considera que hi ha un dèficit d'inversió en xarxes de telefonia que xifra en 27 milions d'euros.

Comentarios - 0

La Vicepresidenta de la CE, Neelie Kroes

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana