Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

S'acaba el Mobile dels telèfons 'low cost'

El Mobile World Congress ha portat, com tots els anys, els millors mòbils i tablets però també ha mostrat molts aparells de gamma mitjana i baixa, pensant en els mercats emergents

EDUARD NAVARRO   28-02-2013 - 12:08 CET

Els aires de crisi i la necessitat d'obrir-se a Àsia, Àfrica i Amèrica del Sud porta els fabricants a presentar terminals de fins a 15 euros

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Acaba el MWC de los teléfonos baratos

Nokia ha presentado el 105, un teléfono por sólo 15 euros- (NOKIA)

L'edició d'aquest any del Mobile World Congress ens deixa alguns terminals espectaculars com el Sony Xperia Z (amb un preu de 669 euros), el LG Optimus G, amb el seu processador de quatre nuclis i la seva acurada pantalla o el sorprenent Yotaphone, un model de doble pantalla, amb LCD i tinta electrònica. Tot això, i més, s'ha vist a Barcelona però per a molts ha estat, sobretot, l'any del "low cost"

Els fabricants volen obrir-se als mercats emergents d'Àsia, Àfrica i Amèrica del Sud i això els porta a fer propostes molt ajustades al preu.

Nokia, que busca recuperar la seva posició de privilegi en el món de la telefonia, presentava el 105. Costa 15 euros, és dur, resistent, amb una gran bateria i bona connectivitat. I en la mateixa línia de moderació de la factura, també proposava la seva smartphone més barat, el Lumia 520, basat en Windows 8, amb un processador de doble nucli, una càmera de 5 megapíxels i un preu de 139 euros.

A la mateixa zona es mourà el Alcatel One Touch Fire, que s'anuncia com el primer telèfon amb Firefox com a sistema operatiu. No es coneix encara el que costarà però se situa dins de la zona de dispositius econòmics.

També rivalitza dins dels econòmics l'Orange Nivo, el terminal més assequible del grup amb una pantalla de 4 polzades, càmera de 5 megapíxels, i Android 4/1 Jelly Bean com a sistema operatiu.

I en l'apartat de les pastilles, una de les propostes més econòmiques és la Slate 7 de HP. Seguint l'estela de l'èxit de la Nexus 7, presenta el seu aparell de 7 polzades amb Android a un preu de 169 dòlars.

Webs de PRISA

cerrar ventana