Sociedad

Edelweiss duplica les places de vol entre Zuric i Menorca de maig a octubre

La Fundació Foment del Turisme s´ha desplaçat fins a Dinamarca de la mà de l´expositor muntat per l´Agència d´Estratègia Turística de Balears com a única illa balear present i amb l´objectiu d´incrementar el nombre de vols, de places i de connexions

David Arquimbau Sintes EFE

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha tancat un acord amb la companyia aèria Edelwisse que, segons han explicat, es traduirà en una duplicació de les places de vol amb Zuric entre el maig i l'octubre, segons han informat aquest divendres des de l'entitat.

La directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, ha considerat "molt positives aquest tipus d'accions que acosten com a destinació les aerolínies amb l'objectiu de desestacionalitzar i intentar allargar la temporada". En aquest sentit, Mercadal ha matisat que han anunciat que volen una temporada que duri nou mesos i estan fent passos cap a aconseguir-ho.

Aquest acord s'ha aconseguit durant la participació de la Fundació Foment del Turisme de Menorca a la fira Routes World i Routes Europe, una de les més importants sobre connectivitat aèria, que s'ha celebrat aquests dies a la localitat danesa d'Aarhus.

La directora insular de Promoció Turística s?ha reunit amb més d?una desena d?aerolínies amb l?objectiu de desestacionalitzar i allargar la temporada fins als nou mesos.

La Fundació Foment del Turisme s´ha desplaçat fins a Dinamarca de la mà de l´expositor muntat per l´Agència d´Estratègia Turística de Balears com a única illa balear present i amb l´objectiu d´incrementar el nombre de vols, de places i de connexions.

En aquest sentit, el personal de la Fundació i la mateixa Begonya Mercadal també s'han reunit amb AENA, Jet2, Easyjet, Iberia, Iberia Express, Volotea i British Airways, entre d'altres aerolínies.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00